Reciclare pet, carton, doze aluminiu si folie transparenta

Firma noastra M&D Standard Logistics SRL se ocupa si cu reciclarea de pet-uri , cartoane, doze de aluminiu si folie transparenta ceea ce duce la o mare varietate de produse pe care noi le reciclam in cadrul firmei noastre. Orice ai dori sa reciclezi te rugam sa ne contactezi inainte la telefon sau pe adresa de email din cadrul sectiunii contact iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil. Dorim sa va facilitam toate serviciile de care aveti nevoie de aceea oferim pentru cantitati mai mari de produse reciclabile transportul cu masinile firmei.

Colectarea de pet-uri o reprezinta toate sticlele de plastic cu dop sau fara dop pe care noi dorim sa o reciclam in cadrul firmei noastre. Daca detineti astfel de produse si doriti sa le reciclati si sa valorificati deseurile va asteptam in cadrul firmei noastre pentru valorificare. Plasticurile ocupa aproximativ 12% din capacitatea gropilor de gunoi, iar in momentul incinerarii lor se polueaza foarte mult atmosfera, de aceea prin colectarea plasticului, a pet-urilor noi dorim sa ajutam foarte mult mediul inconjurator trimitand-ul la diferite fabrici de prelucrarea plasticelor si valorificarea lor.

Reciclarea de carton o facem cu orice timp de carton provenit din ambalaje, ziare, reviste de care dumneavoastra nu mai aveti nevoie. Reciclarea cartonului si a hartiei duce la salvarea padurilor pentru a nu incuraja defrisarea lor. Ajutam la colectarea hartiei/cartonului pentru a trimite la diferite fabrici unde il prelucreaza si dau nastere unor noi materiale.

Reciclam tot ce tine de aluminiu, doze si tot felul de resturi din aluminiu deoarece dorim sa contribuim cat mai bine in transformarea lor in materiale necesare. Extractia aluminiului din minereu necesita costuri extrem de mari, iar fabricile doresc sa achizitioneaze aluminiu reciclat ce duce la reducerea costurilor si reducerea poluarii naturii.