Colectare fier vechi si deseuri neferoase

deseuri de cupruFirma noastra se ocupa cu colectarea de deseuri feroase si deseuri neferoase direct de la adresa de unde aveti materialele. Centrul nostru de colectare are o capacitate foarte mare de stocare si asa reusim sa satisfacem toate cererile pe care le primim. Deoarece suntem foarte rapizi in colectarea acestor materiale feroase si neferoase ne reprezinta ca o firma importanta pentru dumneavoastra. Asteptam cu drag toate colaborarile care se ivesc si va vom garanta ca nu dam gres niciodata. Este foarte simplu sa intrati in contact cu noi printr-un simplu telefon sau prin completarea datelor din pagina de contact.

Nu stiti unde sa aduceti fierul vechi sau deseurile neferoase ? Tot pe pagina de contact veti vedea foarte simplu adresa centrului nostru de colectare. Va deseuri de aluminiuasteptam la centrul de colectare pentru cantarire si valorificarea produselor care le aveti ( fier vechi, cupru, aluminiu, plastice ) , iar noi va vom ajuta cu mare placere.

Aveti o cantitate foarte mare de fier vechi sau deseuri neferoase pe care doriti sa le valorificati dar nu aveti cum sa le aduceti la centrul nostru de colectare ? Nu este nici o problema, intrati in pagina de transport fier vechi iar noi va vom veni in ajutor cu masini specializate de ridicare si transportare pana in centrul nostru de colectare. Nu va faceti griji in privinta aceasta.